M O K A A B

پارتیشن اداری

پارتیشن اداری تک جداره و دو جداره قیمت اجرا انواع پارتیشن ارزان اداری

پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن آلمینیومی

پارتیشن‌های آلومینیومی یکی از همه کاره‌ترین سیستم‌های پارتیشن‌بندی موجود هستند، در حالی که امکان نصب، جداسازی و جابجایی آسان را در صورت لزوم فراهم می‌کنند.
مشاهده محصول

پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی نسبت به پارتیشن های اداری دیگر نظیر پارتیشن آلومینیومی، پارتیشن شیشه ای و ... از لحاظ هزینه ای مقرون به صرفه تر می باشد. این نوع پارتیشن ها از لحاظ دوام و ماندگاری نیز دوام بالایی دارند. پارتیشن های اداری از جنس چوب نیز انعطاف پذیری بالایی در طراحی دکوراسیون دارند.
مشاهده محصول

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای بدون فریم جایگزینی مدرن برای ساختار دیوار معمولی است. در فضاهای کوچک، دیوار شیشه ای برای ایجاد حداکثر بازشو در منطقه محدود ضروری است. ترکیب با درب های شیشه ای کشویی یا معمولی یا درب‌های ام دی اف به شما امکان انتخاب می دهد.
مشاهده محصول

معرفی پارتیشن اداری + لیست قیمت انواع پارتیشن اداری

office partition

پارتیشن اداری چیست؟ 

پارتیشن اداری سیستمی مدرن برای تفکیک فضاهای اداری بزرگتر به فضاهای کوچکتر می باشد. پارتیشن ها دارای جنس های مختلفی مانند پارتیشن شیشه‌ ای، پارتیشن آلومینیومی، پارتیشن چوبی و… می باشد. جداسازی با پارتیشن به این روش باعث می‌شود که با هزینه کمتری بتوانید فضای اداری خود را به بخش‌های کوچک ‌تر تقسیم کرده و به هر کارمند یک دفتر کار کوچک اختصاص دهید. پارتیشن‌ اداری قابلیت جابه‌جایی و نصب آسان در تمامی فضاهای اداری را دارند. پارتیشن‌هایی که با این هدف طراحی می‌شوند؛ قابل تولید با انواع متریال هستند. استفاده از پارتیشن اداری علاوه بر زیبایی، موجب فراهم کردن فضایی آرام برای بالا بردن تمرکز کارکنان می‌شود. در نتیجه با استفاده از این تکنیک بسیاری از کارفرمایان باید منتظر افزایش بازدهی کارکنان باشند. همانطور که گفتیم؛ روش و مواد خام مورد استفاده در تولید، می‌تواند منجر به عرضه محصولات مختلف شود. بر همین اساس به طور کلی انواع پارتیشن‌ اداری عبارتند از:

  • پارتیشن اداری ثابت
  • پارتیشن اداری متحرک

پارتیشن‌ های اداری از نظر تعداد جداره

پارتیشن اداری تک جداره

تعداد قاب‌ های مورد استفاده در تولید پارتیشن، به شدت روی بهای تمام شده آن تاثیرگذار است. بنابراین پارتیشن‌ های تک جداره، ارزان‌ترین و مقرون‌ به‌ صرفه‌ ترین پارتیشن‌های موجود در بازار محسوب می‌شوند. با این وجود استقبال از این محصول به شدت بالاست و یکی از پرفروش‌ترین پارتیشن‌های بازار است. این محصولات را می‌توان با متریال‌های مختلفی در ابعاد و اندازه‌های سفارشی تولید کرد. وزن کم و قابلیت جابه‌جایی آسان دو ویژگی دیگر پارتیشن‌های یک جداره هستند. استفاده از پروفیل‌های کمتر در تولید این محصول، وزن و قیمت آن را در مقایسه با سایر محصولات کاهش داده است.

پارتیشن اداری دو جداره

روش تولید این محصولات کمی متفاوت از پارتیشن‌ اداری تک جداره است. همانطور که از نام این محصول پیداست؛ بدنه اصلی طراحی شده برای آنها حاوی دو جدار است. به همین خاطر از نظر وزن و قیمتی کمی سنگین‌تر و گران‌تر از پارتیشن‌های تک جداره اداری هستند. از نظر استحکام و مقاومت نیز این نوع محصولات تفاوت فاحشی با پارتیشن‌های تک جداره دارند. ضخامت عالی و استحکام فوق‌العاده، این محصول را به چیزی شبیه به دیوار کاذب تبدیل کرده است.

مزایا و معایب استفاده از پارتیشن چیست؟

مزایای پارتیشن بندی اداری

  • افزایش تمرکز

پارتیشن اداری می‌تواند تمرکز در محل کار را افزایش دهد. چرا که با نصب این ابزار محیط کاری کارکنان از هم جدا شده و میزان حواس پرتی آنها به حداقل می‌رسد. مسلما هیچ کس دوست ندارد هنگام کار کردن، گفتگوی تلفنی اشخاص دیگر را بشنود. بنابراین با نصب این ابزار ساده می‌توانید از وقوع چنین حالتی پیشگیری کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کارمندان

پارتیشن اداری برای کارمندان حریم خصوصی ایجاد می‌کند. این مزیت به ویژه برای مواقعی که در طول ساعات کار می‌خواهید تلفنی صحبت کنید و تمایل ندارید کسی صدایتان را بشنود اهمیت بسیاری پیدا می‌کند.

  • جلوگیری از حواس پرتی

پارتیشن‌های اداری باعث جلوگیری از پخش شدن صدا در محل کار می‌شوند. به ویژه اگر ارتفاع‌شان بلند باشد. اگر به عنوان کارفرما به دنبال راه حلی برای تقسیم‌بندی فضا هستید و یا به عنوان کارمند از بودن در کنار همکاران پر سر و صدا خسته شده‌اید؛ پارتیشن اداری می‌تواند دقیقا همان چیزی باشند که به دنبالش هستید.

  • افزایش بهره‌وری

در مقایسه با اتاقی که چندین نفر به صورت همزمان در آن کار می‌کنند؛ دسترسی به یک فضای کار خصوصی باعث افزایش بیشتر بهره‌وری می‌شود.

معایب پارتیشن بندی اداری

  • ارتباط بر قراری کمتر با کارمندان

از معایب پارتیشن بندی می توان به این موضوع اشاره کرد که کارمندان کمتر می توانند در یک پروژه ی مشترک با یکدیگر تعامل برقرار کنند. 

  • تقسیم فضا

همچنین اگر  پارتیشن بندی بر روی اصول و توسط کارشناسان انجام نگیرد باعث ایجاد محیطی بسته و ناآرام میشود به کارمندان احساس خفگی دست می دهد.

شیشه سکوریت در فضای اداری

مناسب ترین پارتیشن اداری کدام است؟

انتخاب پارتیشن اداری بستگی به نوع نیاز شما دارد و نمی توان گفت کدام پارتیشن بر دیگری برتری و مزیت دارد. به طور مثال اگر بخواهید از پارتیشن ها برای عایق صوتی استفاده کنید، پارتیشن اداری دو جداره بهترین گزینه است. اگر به دنبال خرید پارتیشن اداری ارزان می باشید می توانید با مجموعه ی مکعب در تماس باشید تا متناسب با فضای اداری شما پارتیشن بندی محیط کاریتان را طراحی و اجرا کند.

نمونه کار پارتیشن شیشه ای، چوبی و آلومینیومی مجموعه مکعب

پارتیشن اداری تک جداره
شیشه و MDF

از نمونه کارهای پارتیشن تک جداره شیشه ای می توان به این کار اشاره کرد. برای بخش هایی که لزومی ندارد حتما فضا به طور کامل بسته باشد معمولا از پارتیشن تک جداره استفاده می شود.

پارتیشن اداری دو جداره تمام
شیشه قالب MDF (ام دی اف)

این نوع پارتیشن اداری قابلیت نصب در ارتفاعات متفاوت را دارند و به در خواست مشتری ارتفاعات کم و زیاد می گردد. کاملا از جنس mdf بوده و mdf استفاده شده در این نوع پارتیشن ها ۱۶ میلی متر بوده

پارتیشن‌های اداری دو جداره

Double wall office partition

پارتیشن دو جداره شیشه ای قالب MDF

پارتیشن اداری
دو جداره تمام شیشه قالب MDF

این مدل پارتیشن اداری، ترکیبی از ام دی اف و شیشه بوده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است همچنین برای بخش هایی که لزومی ندارد حتما فضا به طور کامل بسته باشد معمولا از پارتیشن تک جداره استفاده می شود.

پارتیشن دو جداره آلومینیومی

پارتیشن اداری
دو جداره آلومینیومی

پارتیشن شیشه ای از با کلاس ترین و شیک ترین نوع پارتیشن اداری می باشد که شما می توانید با هر رنگ مبلمان اداری از پارتیشن شیشه ای استفاده کنید.

پارتیشن دو جداره شیشه و MDF

پارتیشن اداری
دو جداره MDF و شیشه

این نمونه کار ترکیبی از ام دی اف و شیشه است و کسانی که به دنبال پارتیشن اداری شیک و اقتصادی هستند، این مدل پارتیشن بهترین گزینه برای آن ها می باشد.

پارتیشن دوجداره تمام MDF

پارتیشن اداری
دوجداره تمام MDF

این نمونه کار، پارتیشن ام دی اف و یا چوبی است، و برای اشخاصی که مبلمان اداری آن ها از جنس چوب می باشد پیشنهاد می شود از این نوع پارتیشن ها استفاده کنند.

لیست قیمت انواع پارتیشن اداری

قیمت این محصول به عوامل مختلفی بستگی دارد. اولین فاکتور، متریالی است که در ساخت آن مورد استفاده قرار گرفته است. همانطور که اشاره شد؛ پارتیشن اداری را می‌توان با مواد خام مختلفی تولید کرد. کاربرد این متریال‌های گوناگون، علاوه بر تغییر در ویژگی‌های محصول، قیمت آن را نیز دستخوش تغییر می‌کند. به عنوان مثال پارتیشن‌های تمام MDF و شیشه‌ای گران‌تر از سایر محصولات هستند. علاوه بر این، تک، دو یا چند جداره بودن پارتیشن نیز می‌توان روی قیمت آن اثرگذار باشد.

نوع محصولقیمت واحد مترمربع (ریال)
پارتیشن تکجداره تمام شیشه ۱۰ میل سوپرکلیر فریم آلومینیوم۲۳,۸۰۰,۰۰۰
پارتیشن دوجداره تمام شیشه ۱۰ میل سوپرکلیر فریم آلومینیوم۴۷,۵۰۰,۰۰۰
متعلقات دربتماس بگیرید
پارتیشن دوجداره و فریم تمام ام دی اف۲۳,۰۰۰,۰۰۰
متعلقات دربتماس بگیرید
پارتیشن تکجداره تمام شیشه ۱۰ میل سوپرکلیر فریم آلومینیوم مشبک۲۷,۵۰۰,۰۰۰
متعلقات دربتماس بگیرید

انواع پارتیشن اداری از لحاظ جنس

پارتیشن‌ اداری از لحاظ جنس و متریال انواع مختلفی دارد که قبل از خرید باید حتماً درباره آن اطلاعات کافی به‌دست بیاورید. هر یک از متریال استفاده‌شده در پارتیشن‌ ها ویژگی‌ ها و خصوصیات منحصربه‌فردی دارند که باعث تمایز آنها نسبت به یکدیگر می‌شوند. در ادامه ویژگی‌های هر یک از این دیواره‌ها را می‌گوییم و درباره آنها توضیح می‌دهیم:

  • پارتیشن اداری چوبی

پارتیشن‌ اداری چوبی نمایی بسیار زیبایی در محیط اداره به‌وجود می‌آورد و ظاهری خاص دارد. این دیواره‌ها عایق صوتی بسیار خوبی نیز هستند و تا حد زیادی جلوی صدا‌های مزاحم را می‌گیرند. استحکام و دوام این دیواره‌ها نیز بسیار بالاست و تا مدت‌ها در برابر بسیاری از عوامل آسیب‌زا از جمله رطوبت دوام و ماندگاری خود را حفظ خواهند کرد.

پارتیشن‌ اداری چوبی با توجه به نیاز کارفرما از چوب‌های مختلفی ساخته می‌شود که از جمله پرطرفداترین آنها می‌توان به چوب‌ های ام‌ دی‌ اف اشاره کرد.  پارتیشن‌های ام‌دی‌اف قابلیت روکش‌کاری و رنگ‌آمیزی دارند؛ بنابراین می‌توانید آنها را در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی بخرید. شما امکان سفارش دیواره‌های ام‌دی‌اف به تولیدی‌های آنها را دارید تا این مراکز این دیواره‌ها را کاملاً متناسب با نیاز و سلیقه‌تان طراحی و تولید کنند. بنابراین با خرید پارتیشن‌هایی متناسب با طرح و رنگ دکوراسیونتان می‌توانید علاه‌بر استفاده از مزیت‌های پارتیشن‌ها، دکوراسیونی شیک و زیبا برای محیط کارتان به‌ارمغان بیاورید.  پارتیشن‌ های اداری MDF در برابر تغییر شکل نیز مقاومت دارند؛ بنابراین عوامل آسیب‌زا نمی‌توانند در ظاهر مشکلی به‌وجود بیاورند؛ به‌ همین‌ دلیل تا مدت‌ها زیبایی ظاهری نمای اداره‌ تان با آنها حفظ می‌شود.

  • پارتیشن اداری آلومینیومی

پارتیشن‌ های آلومینیومی اداری ظاهری مدرن و زیبا به محیط اداره می‌بخشند و به‌عنوان یک عایق صوتی بسیار خوب شناخته می‌شوند. در واقع این دیواره‌ها به‌خوبی می‌توانند صدای اضافه و مزاحم محیط را کنترل کنند و جلوی انتشار آن را در فضا بگیرند.

وزن کم پارتیشن‌های اداری آلومینیومی این امکان را برای کارفرما و تکنسین‌ها به‌وجود می‌آورد تا بتوانند به‌راحتی آنها را حمل کنند و به موقعیت‌های مختلف ببرند. با قابلیت جابه‌جایی آسان این پارتیشن‌ها می‌توانید همان فضا و دکوراسیونی را در محیط کاری‌تان به‌وجود بیاورید که در سر می‌پرورانید.

پارتیشن‌ های اداری آلومینیومی استحکام بسیار بالایی دارند و تا مدت‌ ها بر اثر عوامل آسیب‌زای مختلف دچار آسیب و خرابی نمی‌شوند. این دیواره‌ها را می‌توانید با متریال دیگری مثل چوب یا شیشه ترکیب کنید و ظاهری فوق‌العاده جذاب و امروزی‌ تر به محیط کاری‌ تان ببخشید.

  • پارتیشن اداری شیشه ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای جزء جدیدترین دیواره‌ها برای محیط‌های کاری هستند که نسبت به مابقی پارتیشن‌ها ظاهری امروزی‌تر و جذابتر دارند. در واقع اگر بیشتر از هر عاملی به دکوراسیون محیط کارتان اهمیت می‌دهید و می‌خواهید محل کارتان زیبا، خاص و متفاوت به‌نظر برسد، از پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای استفاده کنید.

پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای قابلیت این را دارند که تصویری زیبا و ماندگار از شما در ذهن مشتریان بسازند. این دیواره‌ها به‌خوبی جلوه‌گری می‌کنند و حتی دفاتر کاری با ظاهر ساده را بسیار خاص و متفاوت نشان می‌دهند. پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای در مدت زمان کوتاهی ساخته و آماده استفاده می‌شوند؛ بنابراین در صورت سفارش آنها لازم نیست مدت زمان زیادی را بابت تهیه‌شان در تولیدی منتظر بمانید. همچنین این دیواره‌ها نصب راحت و ساده‌ای نیز دارند؛ بنابراین به‌محض سفارش و تولید، تکنسین‌ها آنها را به محیط کارتان انتقال می‌دهند و در سریعترین زمان اقدام به نصبشان می‌کنند. جابه‌جایی و انتقال این پارتیشن‌ها نیز ساده و راحت است و در حملشان هیچ مشکلی نخواهید داشت.  پارتیشن‌ های شیشه‌ ای به‌ صورت مات و شفاف تولید می‌شوند. اگر حریم شخصی برایتان مهم است، مدل‌ های مات این دیواره‌ ها را بخرید؛ در غیر این‌ صورت با تهیه پارتیشن‌ های شفاف فضا‌های به‌خصوصی را در محیط کار به‌وجود بیاورید.

  • پارتیشن های هوشمند

پارتیشن‌های هوشمند نوعی از دیواره‌های شیشه‌ای هستند که از قابلیت‌های خاص و منحصربه‌فردی برخوردارند. مثلاً این دیواره‌ها با تغییر شرایط جذب نور، شرایط نوری محیط را به‌گونه‌ای تنظیم می‌کنند که امکان دید به‌داخل محیط توسط افراد خارجی وجود نداشته باشد. این دیواره‌ها همچنین قابلیت مات یا شفاف‌شدن را نیز دارند؛ بنابراین اگر در ساعاتی از روز قصد داشتید دیواره‌ها شفاف و در برخی ساعت مات و غیرقابل‌دید شوند، کافیست تنظیمات آنها را تغییر دهید تا وضعیت دلخواه‌تان به‌وجود بیاید.

  • پارتیشن اداری پارچه‌ ای

پارتیشن‌ های اداری پارچه‌ ای با پرده زبرا یا پرده‌های کرکره‌ ای ساخته می‌شوند و ظاهری خاص دارند. هر  چند این دیواره‌ ها عایق صوتی مناسبی نیستند و صدا را از خود معمولاً عبور می‌دهند؛ اما در ایجاد حریم شخصی و جلوگیری از دید افراد به یک محیط بسیار خوب عمل می‌کنند.

چه نکاتی را قبل از انتخاب پارتیشن اداری باید در نظر بگیرید؟

استفاده از پارتیشن‌های اداری تک جداره و دو جداره یک روش انعطاف پذیر برای استفاده بهینه از فضای اداری شما هستند. این سیستم جداسازی به شما این امکان را می‌دهد که یک روز فضای شرکت خود را بزرگ و باز کنید و روز دیگر آن را به فضاهای کوچک و بسته‌تر تبدیل کنید. این در حالی است که انجام این کار زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. چرا که عموما باز و بسته کردن پارتیشن‌ها تنها چند ثانیه طول می‌کشد. با باز کردن پارتیشن و دسترسی به فضاهای بزرگ‌تر می‌توانید جلسات و سمینارهای خود را برگزاری کنید و روز بعد، تنها در عرض چند ساعت، مجددا فضای خود را مهیای حضور کارکنان کنید. در بیمارستان می‌توان با استفاده از این ابزار کارا فضایی برای استراحت پرستاران ایجاد کرد. در هتل‌ها و اقامت‌گاه‌ها نیز می‌توان اتاق‌های بزرگ را به وسیله پارتیشن به دو بخش تبدیل کرد. با این طیف وسیع از کاربردها، چگونه می‌توانید تشخیص دهید که کدام سیستم پارتیشن اداری مناسب استفاده شما خواهد بود؟

در اینجا سه سوال اساسی برای شفاف‌سازی پاسخ سوال بالا آورده شده که پاسخ آنها راهگشا خواهد بود.

هدف اصلی شما برای استفاده از پارتیشن اداری (تک جداره و دو جداره) چیست؟

این سیستم‌های پارتیشن‌بندی به شما کمک خواهند کرد که فضای خود را اولویت‌بندی کنید. به عنوان مثال، اگر کاهش صدا یکی از اهداف شما در استفاده از پارتیشن اداری باشد؛ استفاده از پارتیشن‌های چوبی گزینه مناسبی محسوب نمی‌شود. اما اگر دنبال پارتیشنی هستید که به راحتی باز و بسته و تمیز شود؛ استفاده از پارتیشن‌های پارچه‌ای بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

آیا محدودیتی برای نصب پارتیشن اداری وجود دارد؟

روش‌های نصب متعددی برای جداسازی فضا با این شیوه وجود دارد. برخی از پارتیشن‌ها از سقف آویزان می‌شوند و برخی دیگر بر روی زمین قرار می‌گیرند. بسته به اینکه شما کدام را ترجیح می‌دهید و آیا سقف شما توان باربری دارد یا خیر می‌توانید در این خصوص تصمیم بگیرید.

دوست دارید تقسیم کننده فضای اداری شما به چه شکلی باشد؟

مسائل زیبا شناسی نیز مهم هستند. اگر شما به دنبال استفاده از این سیستم ها در یک اتاق جلسه شیک، اتاق عمل یا یک هتل ۵ ستاره هستید باید به ظاهر و زیبایی آنها اهمیت خاصی قائل باشید. اما اگر در یک فضای پشت پرده و به دور از چشم آنها استفاده خواهید کرد بیشتر باید به عملکرد و کارآیی آن توجه کنید و زیبایی اهمیت کمتری در تصمیم گیری شما داشته باشد. امید داریم که این نکات شما را در جهت صحیح راهنمایی کرده باشد. شما می توانید از سیستم های مختلف پارتیشن اداری ( تک جداره و جداره ) گروه دکوراسیون اداری مکعب دیدن فرمایید و به یاد داشته باشید که ما همیشه پاسخگوی تماس های شما هستیم و خوشحال خواهیم شد که به سوالات شما پاسخ داده و به شما در افزایش کارآیی فضای اداری تان و تقسیم بندی آن کمک کنیم.

ارتفاع مناسب پارتیشن اداری

اگر تصمیم دارید فضای کاری در دسترسی خود را با استفاده از پارتیشن اداری به چند اتاقک کوچک تبدیل کنید باید در مورد ارتفاع دیوارهای این اتاق و همچنین تناسب آن با سایر مبلمان اداری و نوع کاری که قرار است در آنجا انجام شود فکر کنید. به طور کلی ارتفاع مناسب برای دیوارهای پارتیشن بستگی به نوع سازماندهی و ساختار فرهنگی شرکت شما دارد. به طور کلی اتاق‌هایی که با استفاده از پارتیشن ساخته می‌شوند به سه دسته تقسیم می‌شوند.

برخی از این اتاقک‌ها برای شرکت‌هایی مناسب هستند که کارمند زیادی داشته و دوست دارند به هر کدام از آنها یک فضای کار خصوصی اختصاص دهند. معمولا دیوارهای این اتاقک‌ها کوتاه‌تر در نظر گرفته می‌شود و برای عبور نور سعی می‌شود از پارتیشن شیشه‌ای بیشتر استفاده شود.

اتاقک‌های اداری استاندارد برای یک کارمند در نظر گرفته می‌شود؛ اما در صورت لزوم فضایی برای گذاشتن یک صندلی اضافی نیز وجود دارد. فضای اضافی که در این اتاقک‌ها تعبیه می‌شود عموما برای قرارگیری رایانه، فایل کشویی و سایر تجهیزات اداری اختصاص دارد.

در برخی از مشاغل کارمندان به فضای خصوصی‌تری نیاز دارند. به عنوان مثال بخش مالی در یک شرکت بهتر است مجزا از دیگر اتاقک‌ها باشد. در این شرایط دیوار اتاقکی که برای این دپارتمان اختصاص داده شده است بهتر است بلندتر از حد استاندارد باشد. ارتفاع استاندارد برای دیواره پارتیشن‌های اداری چیزی نزدیک به ۱۵۵ سانتی‌متر است.

در حالی که ارتفاع پارتیشن بسته به سازنده، در محصولات مختلف می‌تواند کمی متفاوت باشد؛ اما ۱۵۲ سانتی‌متر رایج‌ترین ارتفاع برای ساخت پارتیشن‌های اداری است. ارتفاع دیوارهای این اتاقک‌ها باید با فرهنگ اداری که می‌خواهید بسازید هماهنگ باشد. اگر کارمندان شما نیاز به همکاری مداوم با یکدیگر دارند؛ داشتن پارتیشن‌های کم ارتفاع ارتباط را برای آنها ساده‌تر می‌کند.

پارتیشن اداری سریع‌ترین، ساده‌ترین و ارزان‌ترین روش برای ایجاد یک فضای کاری کارآمد هستند. پارتیشن‌های اداری را می‌توان به صورت موقت یا دائمی و در هر فضایی، با هر اندازه‌ای نصب کرد. پارتیشن‌های اداری را به عنوان یک دیوار موقت در نظر بگیرید که البته یک دیوار واقعی نیستند. پارتیشن‌های اداری سبک‌های مختلفی دارند از جمله شیشه‌ای، چوبی، فلزی و غیره

استفاده از پارتیشن بندی در محیط اداری می‌تواند به طراحی و ارتقاء فضای کاری کمک کند.

بله، بسیاری از پارتیشن‌ها قابل جابجایی و جا به جایی در محیط هستند. این ویژگی به ویژه برای پارتیشن‌های متحرک صدق می‌کند، اما حتی برخی از پارتیشن‌های ثابت نیز می‌توانند به طور نسبی قابل جابجایی باشند.

اگر پارتیشن از مواد غیرشفاف مانند چوب، فلز، یا مواد ساختاری دیگر ساخته شده باشد، ممکن است به طور قابل ملاحظه‌ای نور را کاهش دهد.